Intensieve training

Personal Training

IMG_4104_edited.jpg
ik sportschool.jpg

Hoi,

 

Mijn naam is Jurian Reuleaux, ik ben 24 jaar oud en eigenaar van AnystyleFit.

 

Wie ik ben? Wat doe ik? Hoe ben ik hier gekomen?

 

 

Ik ben Jurian en kom uit Kerkrade. Zelf sport ik graag en dit doe ik zo'n 4x per week.

 

Na de middelbare school heb ik de keuze gemaakt om te gaan werken als militair binnen de landmacht. Na het succesvol afronden van mijn algemeen militaire opleiding besloot ik, door mijn nieuwe passie voor sport, een sport studie te starten. Hierop volgde een opleiding van 3 jaar op niveau 4 met als resultaat een afgeronde studie sportcoördinator, sport masseur, lifestyle coach en personal trainer!

 

Na mijn opleiding ben ik mijn eigen bedrijf genaamd “AnystyleFit” gestart.


Waarom de naam AnystyleFit?


De naam heb ik gekozen omdat ik zelf veel verschillende sporten heb gedaan. Door veel eigen ervaring op veel verschillende vlakken kan ik voor iedereen een leuke les neerzetten. Met mij als personal trainer kun je veel variatie verwachten in de lessen zodat het voor jou interessant, uitdagend en natuurlijk leuk blijft!

Personal training

01

Personal training zijn lessen die speciaal op jou doelen gemaakt zijn. Tijdens de les heb je een aanspreek punt en iemand die zorgt dat je juiste techniek beheerst en ook uitvoert. Tevens krijg je van mij een thuis schema met eventuele materialen die je thuis hebt zodat je thuis ook lekker kunt sporten.

03

Nee personal training is voor iedereen die zijn sport naar het volgende level wilt halen. Zelfs top sporters hebben een coach die hun begeleid en zorgt dat alles goed verloopt.

02

Sporten kan soms eng of vervelend zijn om mee te beginnen. Met een personal trainer heb je iemand die je helpt waar nodig, zodat je goed aan de slag kunt en jezelf kunt verbeteren. Motivatie is in veel gevallen het probleem maar met een personal trainer heb je altijd een stok achter de deur.

04

De prijzen hangen af van het aantal keer je per week wilt sporten en of je alleen of met z'n 2en bent. Wil je graag meer informatie kun je altijd een berichtje sturen voor een gesprek. Tijdens dat gesprek ga ik kijken naar je doelen en of ik je daarbij kan helpen. Na het gesprek plannen we samen een proef les in, zodat je kunt ervaren wat personal training is.